Tréner Spalletti má svoju budúcnosťou v AS Rím vo svojich rukách

NETKY.SK • 20 December 2016, 14:46 • 2 min
Tréner Spalletti má svoju budúcnosťou v AS Rím vo svojich rukách

RÍM - Tréner talianskeho futbalového klubu AS Rím Luciano Spalletti údajne sľúbil, že vo funkcii skončí, ak sa v tejto sezóne nezíska majstrovský titul.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka Gazzetta dello Sport to povedal pre magazín France Football v rozhovore, ktorý zverejnia na budúci mesiac. "Ak sa mi nepodarí vyhrať titul, odchádzam," mal povedať Spalletti.

 

Výkonný riaditeľ rímskeho klubu Umberto Gandini sa nechal počuť, že Spalletti po tejto sezóne môže, ale aj nemusí pokračovať na lavičke AS. Z jeho slov však vyplynulo, že "Giallorossi" by si trénera radi udržali.

 

"Spallettiho budúcnosť? Má to vo vlastných rukách. Súdiac podľa doterajších výsledkov, robí všetko pre to, aby si zaslúžil predĺženie zmluvy. Budeme pripravení sadnúť si za rokovací stôl, kedykoľvek bude chcieť. Stále dúfame, že dosiahneme stanovené ciele. Ideme po správnej ceste, ani víkendová prehra v Turíne na tom nič nemení," skonštatoval Gandini.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies