Tréner Smith o Weissovi: "Takého krídelníka sme hľadali 3,5 roka"

NETKY.SK • 25 August 2010, 08:12 • 2 min
Tréner Smith o Weissovi: "Takého krídelníka sme hľadali 3,5 roka"

Tréner Smith o Weissovi: "Takého krídelníka sme hľadali 3,5 roka"

slovakia

left justify in out

Ani s pribúdajúcimi dňami neutícha chvála na adresu slovenského futbalového reprezentanta Vladimíra Weissa, ktorý si vo svojej premiére podmanil za 25 minút priaznivcov Glasgowu Rangers. Tréner Walter Smith dodal, že takého klasického krídelníka ako je Weiss nemali "jazdci" už tri a polroka.
      Dvadsaťročný stredopoliar respektíve krídelník sa do nominácie na ligový zápas s Hibernianom (3:0) dostal hneď po tom, ako do Škótska prišiel na hosťovanie z Manchestru City. Weiss krátko po príchode na ihrisko sa prezentoval narážačkou so Stevenom Davisom a následne prihral na druhý gól Kennyho Millera.
      "Som veľmi potešený z herného prejavu, ktorý nám predviedol. Už som to povedal skôr, ale takého klasického krídelníka sme nemali v Rangers už tri a polroka. Snažili sme sa pozorne aspoň jedného a Weiss bol jedným z hráčov, ktorí upútali našu pozornosť. Domnievam sa, že by mohol byť veľkým prínosom pre náš klub. Dúfame, že s pribúdajúcimi zápasmi ešte jeho výkony porastú," povedal pre ostrovné média tréner jazdcov Walter Smith.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona