Tréner Slovana Weiss: "Vystriedanie Enriqueho zvýšilo naše šance"

NETKY.SK • 26 August 2011, 13:21 • 2 min
Tréner Slovana Weiss: "Vystriedanie Enriqueho zvýšilo naše šance"

Tréner Slovana Weiss: "Vystriedanie Enriqueho zvýšilo naše šance"

slovakia

left justify in out

img

Vladimír Weiss, tréner Slovana: "Milujem Taliansko, vašu kultúru aj futbal. Za dva roky som dosiahol dve veľké víťazstvá na talianskym futbalom. Rovnako si vážim obe výhru na majstrovstvách sveta aj tento postup. Vážim si trénera Luisa Enriqueho, a ako svojho trénerského kolegu ho nechcem kritizovať, ale osobne by som Tottiho nestriedal. Keď odišiel Totti z ihriska, naše šance stúpli."
      
      Boris Kitka, asistent trénera Slovana: "Sme nesmierne šťastní z tohto veľkého postupu. Málokto čakal, že niektoré slovenské mužstvo vôbec dokáže vyradiť špičkový taliansky klub, ale podarilo sa. Myslím si, že AS Rím mal v odvete navrch, napokon s územnou prevahou domácich sme počítali. My sme však uhrali doma dobrý výsledok, takže sme cítili šancu. Odvetu sme zvládli hlavne takticky, pretože brejky sa nám nedarili podľa predstáv a viazol prechod do ofenzívy. Domáci mali šance, ale v takej kulise proti kvalitnému súperovi sa bez chyby hrať nedá. Čakali sme však opäť trpezlivo na svoju šancu a napokon sme boli odmenení. Je to fantastický výsledok, ktorý je veľkou reklamou pre klub aj hráčov."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona