Tréner Slavie: Švento bude na zápas pripravený asi o týždeň

NETKY.SK • 3 August 2016, 16:54 • 2 min
Tréner Slavie: Švento bude na zápas pripravený asi o týždeň

VILA DO CONDE - Návrat slovenského futbalového reprezentanta Dušana Šventa na trávniky sa blíži, nestane sa však realitou vo štvrtkovej odvete 3. predkola Európskej ligy 2016/2017 v portugalskom Vila do Conde.

slovakia

left justify in out

Domáce Rio Ave privíta o 21.00 h SELČ na svojom štadióne hráčov SK Slavia Praha, účastník nedávnych ME vo Francúzsku Švento však do Portugalska spolu so "zošívanými" neodcestoval. Príčinou je zranenie stehenného svalu, ktoré si od pondelka 31-ročný ľavonohý univerzál (nar. 1. augusta 1985) privodil práve na kontinentálnom šampionáte. "Na zápas bude pripravený asi za sedem alebo osem dní," povedal tréner Slavie Dušan Uhrin mladší, citoval ho portál iDnes.cz. V prvom meraní síl medzi Slaviou a Rio Ave sa v Prahe zrodila bezgólová remíza.

Skúsený obranca či stredopoliar Švento prežíva návrat do bývalého klubu po siedmich rokoch. Pred európskym šampionátom mu vypršal kontrakt s nemeckým 1. FC Kolín nad Rýnom a upísal sa Slavii, v ktorej pôsobil v rokoch 2005 - 2009. V minulosti hrával aj za rodný Ružomberok, po odchode zo Slavie strávil päť sezón v drese rakúskeho Red Bull Salzburg.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies