Tréner Slavie Petrouš po debakli 0:7 s Teplicami: Hanba, hrôza, des

NETKY.SK • 20 August 2013, 12:43 • 2 min
Tréner Slavie Petrouš po debakli 0:7 s Teplicami: Hanba, hrôza, des

PRAHA - Obrovská hanba, hrôza a des. Týmito slovami označil tréner Slavie Praha Michal Petrouš potupnú domácu prehru 0:7 s Teplicami v pondelňajšej dohrávke 5. kola futbalovej Gambrinus ligy.

slovakia

left justify in out

"Nedokážem si vysvetliť, prečo k nej prišlo," citoval jeho pozápasové slová klubový web "zošívaných". "V každom stretnutí je snaha dostať súpera pod tlak, dať rýchly gól. Bohužiaľ, opak bol pravdou. Dostali sme dva hlúpe góly po štandardných situáciách. Hráči majú určených svojich hráčov a musia si plniť svoje úlohy. Prvá polovica, bohužiaľ, ovplyvnila všetko," povzdychol si Petrouš.

"Druhá polovica priniesla na začiatku paradoxne oživenie, hlavne po príchode Koreša. Cítili sme, že môžeme dať gól. Potom ale prišla chyba a následne vylúčenie Karola Kisela," pokračoval tréner Slavie s tým, že niečo podobného si nepamätá. "Mal by sa ovládnuť. Som si vedomý toho, že každý hráč je frustrovaný, ale keby toto urobil každý, tak sa zápas ani nedohrá. Mal by si udržať nervy," vysvetlil tréner, ktorý na druhú stranu svojho kapitána bránil. "Máme málo lídrov. Len Karola. Nikto tam nezakričal, nezdvihol zástavu. To som tam nepočul, ja to z lavičky neukričím. Je to o charaktere, o individualitách, o srdci. Vyzerá to, akoby hráčom bolo jedno, ako to dopadne," ľutoval Petrouš.

Slavistický tréner priznal, že vo futbale zažil už veľa zlých situácií, ale takúto vraj ešte nie. "Takýto výsledok je obrovská hanba. Som pod tým podpísaný ako hlavný tréner. Pre mňa je česť trénovať Slaviu, ale takto prehrať. Nemôžem tomu ani teraz uveriť. Stále si hovorím, že to je zlý sen," pokračoval tréner a dodal: "Len som sedel vo svojej kancelárii a lámal som si hlavu. Opakujem, je to hanba. Z boja neutekám, ale zároveň neutekám pred ničím."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona