Tréner Slavie Gregor: Situácia je vážna, dajte mi čas

NETKY.SK • 27 December 2014, 10:19 • 2 min
Tréner Slavie Gregor: Situácia je vážna, dajte mi čas

PRAHA - Hokejisti Slavie Praha ťahajú po piatkovej prehre s rivalom Spartou 0:3 negatívnu sériu deviatich prehier v českej extralige, nezmenil to ani ich nový tréner Dušan Gregor. Ten sa stal v reprezentačnej pauze nástupcom odvolaného Ladislava Kubinu, medzitým ešte dva zápasy "slavistov" viedol kouč juniorky Petr Novák.

slovakia

left justify in out

"Situácie je vážna, ale musíme ísť ďalej. Prídu aj ďalšie zápasy. Do budúcna musíme stavať na pozitívnych veciach. A zlepšiť veci, ktoré nám nejdú. To je jediná cesta, ako sa dostať z tejto situácie," citoval slovenského lodivoda portál idnes.cz.
      

Slavii patrí v tabuľke posledná 14. priečka, na predposledný Zlín stráca osem bodov a reálne jej hrozí baráž. Gregor viedol tím po týždni v prvom súťažnom zápase a naznačil, že veci by sa mohli pohnúť k lepšiemu. "Videl som niektoré minulé zápasy a tam mi chýbala tá lojalita ku klubu a pocit snahy dostať sa zo srabu. Teraz som ju videl. Bolo tam srdiečko. Ale k niektorým hráčom výhrady mám. Zrážali nás chyby a vylúčenia," dodal bývalý kouč Trenčína, Košíc, Žiliny, SR 20, Liberca či Vladivostoku. "Každý si to uvedomuje. Od prvého momentu, ako som prišiel k mužstvu tvrdím, že je úplne jedno, či je tu Gregor alebo Želený Mike (Keenan-pozn.). Nespraví to ani jeden ani druhý, iba všetci spoločne. Dajte mi čas."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies