Tréner Sevilly venoval titul otcovi aj Puertovi

NETKY.SK • 28 Máj 2015, 10:06 • 2 min
Tréner Sevilly venoval titul otcovi aj Puertovi

VARŠAVA - V eufórii, ktorá v stredu večer vo Varšave sprevádzala oslavy štvrtého titulu FC Sevilla vo futbalovej Európskej lige, tréner Unai Emery nezabudol spomenúť aj ľudí, ktorí sa ho nedočkali medzi živými. Jedným z nich je otec Emeryho, s ktorým sa rozlúčil pred 14 dňami.

slovakia

left justify in out

"Chcel by som si zachovať aj takúto spomienku na otca. Bol naším veľkým fanúšikom a určite by nechýbal na tomto finálovom zápase. Je to výnimočná chvíľa a užívajme si ju, ako len môžeme," povedal Emery po varšavskom triumfe nad Dniprom Dnipropetrovsk 3:2.

 

Emery rovnako nezabudol na bývalého stredopoliara či obrancu sevillského tímu Antonia Puertu, ktorý zomrel v roku 2007 tri dni po srdcovej príhode počas ligového súboja proti Getafe. Nemal ešte vtedy 23 rokov. "Verím, že radosť, ktorú teraz cítime, s nami zdieľajú aj tí, ktorí už nie sú medzi nami. Život prináša aj trpké momenty, preto si ho musíme užívať naplno, pokiaľ sa to dá," povedal Emery podľa servera The Guardian.

 

Hráči FC Sevilla triumfom nad Dniprom Dnipropetrovsk (3:2) získali rekordný štvrtý titul v Európskej ligy a stali sa historickými lídrami úspešnosti v tejto futbalovej klubovej súťaži číslo 2 na starom kontinente.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies