Tréner Saunders sa vracia do Minnesoty, podpísal 5-ročný kontrakt

NETKY.SK • 4 Máj 2013, 10:32 • 2 min
Tréner Saunders sa vracia do Minnesoty, podpísal 5-ročný kontrakt

New York - Basketbalový tréner Flip Saunders sa vracia do klubu zámorskej NBA Minnesota Timberwolves po ôsmich rokoch. S vedením podpísal päťročnú zmluvu a na poste nahradí Davida Kahna, ktorého vyhodili vo štvrtok, uviedla agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Saunders v profilige trénoval aj Detroit Pistons a Washington Wizards. Pred ôsmimi rokmi predčasne skončil v Minnesote. Tej sa v tejto sezóne nedarilo, nepostúpila do play off a mala bilanciu 31 výhier a 51 prehier.

"Vo svojom živote som urobil veľa dobrých rozhodnutí a veľa dobrých vecí v biznise, čo fungovali. Niekedy som však urobil aj zlé rozhodnutia a možno práve odchod Flipa pred ôsmimi rokmi bolo také," povedal majiteľ Minnesoty Glen Taylor pred uvedením kouča do pozície. Timberwolves naposledy postúpili do play off v sezóne 2003/2004, kde ich vo finále Západnej konferencie zastavili Los Angeles Lakers.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona