Tréner Sabella prehliada kvality Teveza: Ten si nepozrie MS ani v televízii

NETKY.SK • 21 December 2013, 10:20 • 2 min
Tréner Sabella prehliada kvality Teveza: Ten si nepozrie MS ani v televízii

BUAENOS AIRES - Útočník Carlos Tevez si nerobí žiadnu nádej, že by mohol figurovať v nominácii trénera argentínskej futbalovej reprezentácie na finálový turnaj MS 2014 v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Hráč turínskeho Juventusu na margo budúcoročného šampionátu uviedol, že ho nebude sledovať ani v televízii.

Dvadsaťdeväťročný Tevez je v slušnej forme, keď v doterajšom priebehu Serie A nastrieľal desať gólov. Od augusta 2011, keď sa stal trénerom Argentíny Alejandro Sabella, však od neho nedostal pozvánku do národného tímu a cíti sa byť prehliadaní.

"Ak mi Sabella nezavolá, ja sa mu nebudem podsúvať a prosiť ho o šancu," povedal Tevez pre rozhlasovú stanicu La Red. "Nemám problém so spoluhráčmi, s Lionelom Messim vychádzame veľmi dobre, sme kamaráti. Budem mužstvu fandiť, ale zápasy na šampionáte sledovať nebudem. Ničilo by ma to," dodal Tevez. V F-skupine MS sa Argentína stretne s Bosnou a Hercegovinou, Iránom a Nigériou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona