Tréner reprezentácie USA Klinsmann poprel smerovanie na lavičku Anglicka

NETKY.SK • 29 September 2016, 13:36 • 2 min
Tréner reprezentácie USA Klinsmann poprel smerovanie na lavičku Anglicka

BRATISLAVA - Nemecký tréner futbalovej reprezentácie USA Jürgen Klinsmann poprel oprávnenosť chýrov, že smeruje na lavičku Anglicka.

slovakia

left justify in out

"Na tých šumoch niet kúska pravdy. Všetka naša pozornosť sa upiera na 11. november, keď Columbus bude pulzovať," napísal Klinsmann na svojom verifikovanom twitteri. Američania v spomenutý deň v uvedenom dejisku v Ohiu privítajú Mexičanov v 1. kole rozhodujúcej piatej fázy regionálnej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska.

Kouč Angličanov Sam Allardyce v utorok skončil vo funkcii po tom, ako sa v pondelok v spojitosti s ním prevalil škandál. Naletel novinárom vydávajúcim sa za podnikateľov z Ázie. Na schôdzke s prestrojenými žurnalistami z denníka The Telegraph v jednom z londýnskych hotelov okrem iného nemal problém poradiť, ako sa dá obísť pravidlo o zákaze vlastníctva práv na hráča treťou stranou. Nerozpakoval sa ani očierniť svojho predchodcu Roya Hodgsona a jeho schopnosti motivovať mužstvo. Tím dočasne zverili Garethovi Southgatovi.

Allardyceovým jediným zápasom v pozícii trénera Albiónu zostane víťazstvo 1:0 nad Slovákmi 4. septembra v Trnave v F-skupine kvalifikácie spomenutého svetového šampionátu. Päťdesiatdvaročný Klinsmann vedie USA od roku 2011, predtým trénoval reprezentáciu Nemecka (2004 - 2006) a Bayern Mníchov (2008 - 2009).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies