Tréner Poole Town veľmi originálne obišiel zákaz vstupu na štadión

NETKY.SK • 30 Marec 2015, 19:00 • 2 min
Tréner Poole Town veľmi originálne obišiel zákaz vstupu na štadión

POOLE – Tréner anglického tímu Poole Town je veľmi vynaliezavý človek, keď veľmi vtipným spôsobom obišiel zákaz vstupu na štadión.

slovakia

left justify in out

Kouč tímu zo Southern League Premier Division (7. liga anglického futbalu), dostal zákaz vstupu na štadión na šesť zápasov, keď v januári slovne napadol rozhodcu. To samozrejme znamenalo, že sa nemôže zúčastniť žiadneho z nasledujúcich šiestich zápasov alebo z akýchkoľvek dôvodov vstúpiť na štadióny.

Na rozdiel od podobného zákazu v najvyšších ligách, keď by zápasy mohol sledovať v televízii, musel vymyslieť nejaký spôsob ako dozerať na svojich zverencov. Prišiel na veľmi jednoduchý, ale účinný spôsob ako na to.

Keďže Poole Town hrá väčšinu ligových zápasov v zastavaných územiach obcí a miest, tak sa tréner Killick rozhodol, že zákaz obíde sledovaním zápasu z atiky neďalekého domu.

Zdá sa, že jeho "prítomnosť" tímu pomohla, keď jeho tím porazil Cambridge 3-2. Pre miestne noviny Bournemouth Echo potom povedal: "Z domu som videl celé ihrisko. Je vždy dobré vidieť zápas, ale je ťažké byť tak ďaleko od hráčov. Našťastie hráčov táto situácia neovplyvnila a pripísali si zaslúžené víťazstvo."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies