Tréner Pochettino: Harry Kane nie je na predaj!

NETKY.SK • 28 December 2015, 15:57 • 2 min
Tréner Pochettino: Harry Kane nie je na predaj!

LONDÝN – Tréner futbalového klubu Tottenham Hotspur Mauricio Pochettino vyhlásil, že útočník Harry Kane nie je na predaj za žiadnu cenu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný Kane pomohol svojmu tímu k víťazstvu 3-0 v sobotňajšom zápase proti Norwichu, keď sa mu podarilo dvakrát skórovať. V tejto sezóne sa mu podarilo streliť už 11 gólov a v kalendárnom roku 2015 zaznamenal celkove 27 gólov, čím prekonal klubový rekord Teddyho Sheringhama. V minulej sezóne zaznamenal Kane 31 presných zásahov vo všetkých súťažiach.

"Neexistuje žiadna cena. Nikto ho nemôže kúpiť," povedal Pochettino. "On nie je na predaj. Nie je možné stanoviť jeho cenu."

Tottenhamu patrí po víkende štvrtá priečka so ziskom 32 bodov, avšak všetko sa môže zmeniť už dnes, keď Kohúti cestujú na pôdu Watfordu, ktorému patrí priebežne 7. miesto s 29 bodmi.

Kohútom dýcha na krk Crystal Palace (30 bodov) a Manchester United (29 bodov), na lídra z Leicestru strácajú šesť bodov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona