Tréner Plzne Pivarník po prehre s Razgradom: Výsledok je zložitý

NETKY.SK • 18 August 2016, 08:05 • 2 min
Tréner Plzne Pivarník po prehre s Razgradom: Výsledok je zložitý

RAZGRAD - Český futbalový šampión Viktoria Plzeň so slovenským trénerom Romanom Pivarníkom prehral v prvom zápase play off Ligy majstrov 2016/2017 v Sofii s bulharským klubom Ludogorec Razgrad 0:2.

slovakia

left justify in out

Brankára hostí Matúša Kozáčika prekonal v 51. minúte z pokutového kopu Cosmin Moti a v 64. min. pridal druhý zásah domácich Virgil Misidjan. V drese Viktorie sa okrem Kozáčika predstavili aj ďalší štyria Slováci Patrik Hrošovský, Jakub Hromada, Michal Ďuriš a Marek Bakoš.

 

"Samozrejme, že prehra 0:2 pre nás nie je veľmi dobrá. Je to zložitý výsledok. Škoda, že sme nedokázali streliť kontaktný gól. Naopak, dva sme inkasovali po situáciách, ktoré sme si mali ustrážiť," citovali české médiá slová Pivarníka.

 

"Ludogorec je veľmi silný na lopte, v kolmých prihrávkach a v brejkoch. Upozorňoval som na to, že jeho hráči chodia do šestnástky, kde je treba ich vytláčať a zbytočne nefaulovať. Bohužiaľ sme súperovi dovolili kopať zbytočnú penaltu," dodal Pivarník, ktorého tím sa dostal do zložitej situácie.

 

Odveta je na programe v utorok 23. augusta o 20.45 v Plzni.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies