Tréner Pénzeš po štyroch rokoch opúšťa Pavlodar

NETKY.SK • 22 Október 2015, 11:00 • 2 min
Tréner Pénzeš po štyroch rokoch opúšťa Pavlodar

PAVLODAR - Slovenský hokejový tréner Július Pénzeš získal s kazašským Irtyšom Pavlodar majstrovské tituly v predchádzajúcich troch sezónach, nevydarený vstup do aktuálneho súťažného ročníka ho však stál miesto.

slovakia

left justify in out

Ako referuje portál Šajba, päťdesiatdeväťročný Pénzeš už nie je koučom tohto klubu a jeho povinnosti prebral Roman Krivomazov. Irtyšu patrí v najvyššej domácej súťaži až 7. miesto so ziskom 26 bodov s odstupom 22 bodov na vedúci Arlan Kokšetau.


Hráči Pavlodaru sa pod vedením Pénzeša pripravovali tradične na Slovensku. V spomenutom tíme začínalo aktuálnu sezónu až sedem Slovákov, aktuálne figuruje v kádri Irtyšu už len kvarteto hokejistov spod Tatier. Mužstvo už opustili Ondrej Mikula, Denis Rehák a Henrich Ručkay, zostali v ňom Marek Šimko, Peter Fabuš, Samuel Mlynarovič a Roman Tománek.


Ciele mužstva pred sezónou boli jasné. "Ovládnuť všetko, čo sa dá. Klub má solídny rozpočet a podľa toho sú aj nastavené ciele," povedal začiatkom augusta slovenský lodivod Pavlodaru.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies