Tréner Paraguaja Pelusso odstúpil z funkcie

NETKY.SK • 11 Jún 2013, 10:43 • 2 min
Tréner Paraguaja Pelusso odstúpil z funkcie

ASUNCIÓN - Tréner futbalovej reprezentácie Paraguaja Gerardo Pelusso odstúpil zo svojej funkcie. Informovala o tom Paraguajská futbalová asociácia (APF). Nástupca 59-ročného kouča zatiaľ nie je známy.

slovakia

left justify in out

Uruguajčan Pelusso abdikoval na základe zlých výsledkov svojich zverencov v kvalifikácii o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta do Brazílie. V juhoamerickej časti spomenutého kvalifikačného cyklu je Paraguaj na poslednom mieste, v doterajších dvanástich zápasoch získal len osem bodov a má nepriaznivé skóre 9:23.

"Kouč Gerardo Pelusso oficiálne odstúpil z postu trénera paraguajskej futbalovej reprezentácie," uvádza APF vo svojom vyhlásení. Pelusso viedol národný tím štvrťfinalistu svetového šampionátu 2010 v Juhoafrickej republike od vlaňajšieho júla. Paraguaj má ešte minimálnu šancu dostať sa na MS 2014.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona