Tréner PAOK-u ponúkol rezignáciu, Mak: Takto sa o titul nehrá

NETKY.SK • 5 Február 2015, 08:40 • 2 min
Tréner PAOK-u ponúkol rezignáciu, Mak: Takto sa o titul nehrá

SOLÚN - Futbalistom PAOK-u Solún sa výrazne vzdialila šanca na zisk gréckeho titulu. V 22. kole totiž nečakane prehrali na ihrisku OFI Kréta 1:3.

slovakia

left justify in out

Slovenský reprezentant Robert Mak bol po zápase poriadne rozčarovaný, tréner Angelos Anastasiadis ponúkol svoju rezignáciu. "Čo mám k tomu povedať... Neuspeli sme v zápase, ktorý sme mali jednoznačne vyhrať. Domáci majú finančné problémy, ale napriek tomu makali na plný plyn. A my? No takto sa nehrá o titul. Mali sme síce prevahu, no dali sme iba jeden gól. Domáci vystrelili štyrikrát na našu bránku a dali tri góly. Navyše v defenzíve sme robili chyby," povedal Mak pre svoju oficiálnu webovú stránku.
      

Kým PAOK prehral, Olympiakos Pireus opäť uspel a pred Solúnom i Panathinaikosom Atény má už osembodový náskok. "Kým my stále strácame, oni majú víťaznú sériu. A majstrovský titul? Samozrejme, všetko je možné, ale momentálne v tomto smere nie som veľký optimista," dodal Mak.
      

Tréner Anastasiadis je pripravený zložiť funkciu, v nedeľu čaká jeho tím šláger na pôde Olympiakosu. "Nesiem za prehru na Kréte plnú zodpovednosť. Povedal som po zápase hráčom, že na ihrisku som nevidel nič z toho, na čom sme na tréningoch pracovali, preto som ponúkol vedeniu klubu svoju rezignáciu. Som ten posledný, ktorý chce, aby toto mužstvo trpelo. Teraz je na klubovom manažmente, ako sa rozhodne. Ak chcú, aby som odišiel, zbalím si kufre a pôjdem preč. Ak nie, zostanem do konca sezóny," citovala slová kouča PAOK-u agentúra Reuters.
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies