Tréner Osorio zostane na lavičke Mexika aj po debakli s Čile

NETKY.SK • 24 Jún 2016, 08:38 • 2 min
Tréner Osorio zostane na lavičke Mexika aj po debakli s Čile

MEXICO CITY - Tréner Juan Carlos Osorio zostane na lavičke mexickej futbalovej reprezentácie aj po zdrvujúcom debakli vo štvrťfinále Copa America. Generálny sekretár Mexickej futbalovej federácie Guillermo Cantu vo štvrtok vyhlásil, že Kolumbijčanovi naďalej dôveruje, i keď mu vedenie zväzu vytkne určité chyby.

slovakia

left justify in out

Mexičania sa rozlúčili so šampionátom výpraskom 0:7 od obhajcu titulu Čile. "Prehra bola krutým úderom a spôsobila smútok a rozčarovanie u našich fanúšikov. Realizačný tím by si mal po nej priznať a opraviť chyby," vyslovil sa po štvrťfinálovej "facke" Cantu, ktorého citovala agentúra AP.

 

Osorio prebral národný tím stredoamerickej krajiny vlani v októbri. V uplynulých mesiacoch čelil hlasnej kritike, že až príliš často mení základnú jedenástku. Mexiko vystriedalo od roku 2013 až šiestich reprezentačných trénerov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona