Tréner Newcastlu Pardew dostal dištanc na sedem zápasov

NETKY.SK • 11 Marec 2014, 17:23 • 2 min
Tréner Newcastlu Pardew dostal dištanc na sedem zápasov

LONDÝN - Tréner anglického klubu Newcastle United Alan Pardew dostal od Anglickej futbalovej asociácie (FA) sedemzápasový dištanc za to, že v zápase Premier League vrazil hlavou do hráča Hull City Davida Meylera.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročný kormidelník za inzultáciu nemôže prvé tri zápasy ani vstúpiť na štadión a v ďalších štyroch môže sledovať duel svojich zverencov len z tribúny. Okrem toho zaplatí za svoj prehrešok 60.000 libier. 
      

Incident sa udial 1. marca, keď sa pred autovým vhadzovaním dostali do ostrej výmeny Pardew s Meylerom a tréner vrazil hráčovi čelom do hlavy. Klub už svojho trénera potrestal pokutou 100.000 libier. 
      

"Za incident sa hlboko všetkým ospravedlňujem a chápem, že moje správanie bolo neakceptovateľné. Trest akceptujem a už sa sústredím na to, aby som čo najlepšie pripravil tím na víkendový zápas s Fulhamom," uviedol Pardew v stanovisku na webstránke klubu. 
      

Newcastle je 10 kôl pred koncom na 8. mieste Premier League. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies