Tréner Nemecka Löw: Nevyzerá to tu ako v nemocnici

NETKY.SK • 26 Máj 2014, 18:39 • 2 min
Tréner Nemecka Löw: Nevyzerá to tu ako v nemocnici

ST. MARTIN - Tréner nemeckých futbalistov Joachim Löw dementoval informácie, podľa ktorých jeho prípravný kemp na MS 2014 vzhľadom na počet zranených hráčov pripomína nemocnicu.

slovakia

left justify in out

Hlavný kouč nemeckého národného tímu uviedol, že všetci nominovaní hráči na šampionát budú už o niekoľko dní zdravotne fit. 
     

Philipp Lahm a brankár Manuel Neuer sa zotavujú po zraneniach a ešte netrénovali. Tvorca hry zo stredu pola Bastian Schweinsteiger a obranca Marcel Schmelzer sa pripravovali zatiaľ iba individuálne v tréningovom kempe na severe Talianska. Ďalší stredopoliar Sami Khedira sa len nedávno vrátil do hry po šesťmesačnej pauze zavinenej zranením a hoci nastúpil v sobotu vo finále Ligy majstrov 2013/2014 v drese Realu Madrid, po hodine striedal.
     

"Keď vidíte také správy, tak si začnete myslieť, že tu máme nemocnicu. Ale to nie je náš prípad," bránil sa Löw na tlačovej konferencii v talianskych Alpách. "Pocestujem do Brazílie s kvalitným a súťaživým mužstvom. Hráči na sebe tvrdo pracujú a s aktuálnym stavom som spokojný. Niektorí sú ešte zranení a nemôžu ešte naplno trénovať, ale to im nebráni v tom, aby sa pripravovali individuálne. Som presvedčený o tom, že všetko funguje."
     

Zverenci 54-ročného kormidelníka sa na "mundiale" v Brazílii stretnú v základnej G-skupine spoločne s Ghanou, Portugalskom a USA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona