Tréner Neapola Sarri ostro kritizuje arbitrov: Možno sme všetci blázni

NETKY.SK • 13 Marec 2017, 09:10 • 2 min
Tréner Neapola Sarri ostro kritizuje arbitrov: Možno sme všetci blázni

NEAPOL - Tréner futbalistov Neapola Maurizio Sarri prilial olej do ohňa v talianskom futbale, keď spochybnil rozhodnutia arbitrov vo viacerých stretnutiach Juventusu Turín.

slovakia

left justify in out

"Prečo Inter, Neapol a teraz i AC Miláno neuspeli na štadióne Juventusu a zhodne cítili krivdu zo strany rozhodcov? Možno sme všetci blázni," citovali päťdesiatosemročného kouča talianske médiá.


Piatkovú predohrávku 28. kola najvyššej talianskej futbalovej súťaže medzi lídrom tabuľky Juventusom Turín a AC Miláno (2:1) rozhodol domáci tím gólom z penalty v siedmej minúte nadstaveného času, ktorému predchádzala kontroverzná situácia. Za stavu 1:1 nariadil rozhodca Davide Massa v 95. minúte zápasu pokutový kop za ruku Mattiu De Sciglia v šestnástke AC po pokuse Stephana Lichtsteinera odcentrovať. 

Po penaltovom rozhodnutí arbitra hostia mohutne protestovali, v sťažnostiach zúrivo pokračovali aj po záverečnom hvizde. Brankár Milánčanov Gianluigi Donnarumma netajil rozčarovanie pred novinármi: "To nie je možné. Vždy oni!"

Futbalisti "starej dámy" rovnako kontroverzne vyradili vo februári Neapol z pohára Coppa Italia, keď v semifinále na domácej pôde zvíťazili 3:1 po dvoch góloch z pokutových kopov.

"Prezident rozhodcov nám stále opakuje, že v Taliansku máme najlepších arbitrov. Zápas Juventusu s AC Miláno som radšej ani nepozeral, namiesto toho som sa hral so psom," povzdychol si Sarri.

Juventus Turín je neohrozeným lídrom talianskej Serie A so ziskom 70 bodov, tretí Neapol má o desať bodov menej.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona