Tréner Nazarov končí v Baryse Astana aj v reprezentácii Kazachstanu

NETKY.SK • 6 September 2016, 13:28 • 2 min
Tréner Nazarov končí v Baryse Astana aj v reprezentácii Kazachstanu

ASTANA - Vedenie klubu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Barys Astana odvolalo z pozície hlavného trénera Andreja Nazarova.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročný búrlivák doplatil na slabý úvod svojich zverencov do novej sezóny, Barys totiž v doterajších troch dueloch nezískal ani bod a so skóre 4:12 je posledný v tabuľke Východnej konferencie. Navyše, Nazarovovi sa nedarilo ani s reprezentáciou Kazachstanu, s ktorou si nevybojoval účasť na ZOH 2018.

 

Necelú hodinu po "vyhadzove" z klubu dostal Nazarov padáka aj v národnom mužstve. Niekdajší kouč Petrohradu, Čerepovca či Donecka viedol Barys aj v minulej sezóne a nepostúpil s ním do play-off. "Nepodarilo sa splniť ciele, ktoré sme pred sebou mali. Vždy nám chýbalo pol kroka. Verím, že moji nástupcovia budú úspešnejší a podarí sa im splniť plány. Dúfam, že ani môj podiel práce nevyjde nazmar," povedal Nazarov pre portál Championat.com.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies