Tréner Moyes sa ospravedlnil reportérke BBC, ktorej pohrozil fackou

NETKY.SK • 3 Apríl 2017, 18:29 • 2 min
Tréner Moyes sa ospravedlnil reportérke BBC, ktorej pohrozil fackou

SUNDERLAND - Tréner anglického futbalového klubu AFC Sunderland David Moyes oľutoval svoje správanie po zápase Premier League, keď reportérke BBC povedal, že môže dostať facku.

slovakia

left justify in out

Škótsky kormidelník 18. marca v rozhovore po zápase s Burnley reportérke Vicki Sparksovej povedal, že nech sa kontroluje, pretože môže dostať facku, aj keď je žena. Sparksová sa na tom zasmiala a nesťažovala sa.

 

"Bol som v emóciách po zápase. Hlboko sa ospravedlňujem, nie som typ človeka, ktorý by niečo podobné spravil. Bola to chyba. Hovoril som osobne s reportérkou a ona ospravedlnenie prijala," povedal Moyes pre britský denník Daily Star.

 

Moyesovo správanie však kritizovala britská tieňová ministerka športu Rosena Allin-Khanová, ktorá vyzvala Anglickú futbalovú asociáciu, aby trénera potrestala.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies