Tréner Mourinho potrebuje podľa športového psychológa odbornú pomoc

NETKY.SK • 4 December 2016, 17:11 • 2 min
Tréner Mourinho potrebuje podľa športového psychológa odbornú pomoc

LONDÝN - Tréner anglického futbalového klubu Manchester United Jose Mourinho by mal vyhľadať odbornú pomoc. Tvrdí to renomovaný športový psychológ Phil Johnson.

slovakia

left justify in out

"Prepustenie z Chelsea Londýn a aféra okolo lekárky tímu Evy Carneirovej viedli k negatívnym zmenám v jeho psychike. Má za sebou cestu od veľkého úspechu k zlyhaniu. Obe udalosti podkopali jeho autoritu. Podľa toho čo vidím, potrebuje pomoc. Mourinho sa musí prestať správať ako dieťa. Myslím, že sú ľudia v jeho okolí, ktorí sa za jeho správanie hanbia. Aj v Chelsea to bolo tak. Ak sa šéf správa ako dieťa, stráca kontrolu. A takto by som aj opísal jeho správanie - je detinské," cituje internetový portál sport1.de slová Johnsona.

 

Portugalský kouč sa v nedeľnom zápase s Evertonom objavil na lavičke po najnovšom jednozápasovom treste. Anglická asociácia (FA) ho potrestala za kopnutie do fľašky s vodou v stretnutí najvyššej súťaže proti West Hamu smerom k štvrtému rozhodcovi. Trest si odpykal v stredajšom domácom dueli štvrťfinále Ligového pohára proti rovnakému súperovi.

 

Mourinho už v tejto sezóne svojich zverencov sledoval z tribúny aj v súboji s Burnley, keď ho rozhodca vykázal pre urážky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies