Tréner Mourinho a Real Madrid pod tlakom, v 2 dueloch 1 bod a bez gólu

NETKY.SK • 22 September 2011, 21:20 • 2 min
Tréner Mourinho a Real Madrid pod tlakom, v 2 dueloch 1 bod a bez gólu

Tréner Mourinho a Real Madrid pod tlakom, v 2 dueloch 1 bod a bez gólu - Futbal Hviezdami nabitý futbalový tím Realu Madrid prežíva menšiu športovú krízu. Zverenci portugalského kouča Jose Mourinha v posledných dvoch kolách Primera division totiž získali

slovakia

left justify in out

img

Hviezdami nabitý futbalový tím Realu Madrid prežíva menšiu športovú krízu. Zverenci portugalského kouča Jose Mourinha v posledných dvoch kolách Primera division totiž získali len jeden bod, pričom nedali gól v španielskej lige už 182 minút.
"Biely balet" tak neskóroval v najvyššej domácej súťaži už 182 minút, naposledy sa mu to podarilo 10. septembra proti FC Getafe (4:2). V aktuálnej tabuľke sa tak prepadol na siedme miesto. Po prehre na pôde UD Levante (0:1), nasledovala v stredu bezgólová remíza na ihrisku Racingu Santander.
"Stratili sme päť bodov z dvoch zápasov vonku a to je znepokojujúce," povedal Mourinho, bývalý kouč FC Porto, FC Chelsea Londýn a Interu Miláno. "Menej frustrujúci je už fakt, že sme remizovali v zápase, v ktorom sa len naše mužstvo snažilo hrať a vyhrať. V posledných troch ligových dueloch sme dali len jeden gól, takže sa musíme vrátiť v sobotu do normálu a vyhrať," dodal kouč madridského tímu pred víkendovým súbojom s Rayom Vallecano.
Real Madrid vstúpil do sezóny s cieľom ukončiť trojročné panovanie odvekého rivala z FC Barcelona, úvodná výhra 6:0 nad Realom Zaragoza však ako ideálny vzor zatiaľ neposlúžila. Cristiano Ronaldo, ktorý si rozsekol členok v poslednom dueli v Lige majstrov proti Dinamu Záhreb (1:0), zaostal proti Santanderu za svojím štandardom. Anonymne pôsobil aj kreatívny nemecký stredopoliar s tureckými koreňmi Mesut Özil. 
"Ako mužstvo sme nepodali najlepší výkon a niektorí hráči zahrali pod svojej možnosti," analyzoval bezgólovú "plichtu" Mourinho. "Lepšie sme sa koncentrovali na zápase dnes večer ako v nedeľu, takže celkovo mám zo zápasu lepší dojem."
Po štyroch odohraných kolách je na čele Primera division s 10 bodmi Valencia, ktorá v stredu remizovala s FC Barcelona 2:2. Katalánsky gigant je štvrtý so stratou dvoch bodov na lídra, pričom siedmy Real Madrid má o bod menej ako úradujúci majster z Nou Campu. 
"Aj v minulej sezóne sme neodštartovali dobre, z prvých troch zápasov vonku sme stratili štyri body," zaspomínal Mourinho. "V sobotu sa budeme snažiť vyhrať a dať góly. Rozhodne sa musíme vrátiť do normálu."

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies