Tréner Montella po tejto sezóne zostáva, tvrdí šéf Fiorentiny

NETKY.SK • 17 Máj 2014, 13:41 • 2 min
Tréner Montella po tejto sezóne zostáva, tvrdí šéf Fiorentiny

RÍM - Podľa prezidenta talianskeho futbalového klubu ACF Fiorentina Maria Cognigniho zostane Vincenzo Montella na "100%" hlavným trénerom tímu aj v novej sezóne.

slovakia

left justify in out

Futbalisti z Florencie už majú v Serii A v tejto sezóne isté štvrté miesto, ktoré znamená účasť v Európskej lige 2014/2015.  
      

Podľa talianskych médií je Montella medzi hlavnými kandidátmi na post trénera milánskeho AC, pretože pozícia Clarence Seedorfa je neistá a v lete sa všeobecne očakáva jeho odvolanie. 
      

"Nie je žiadna nádej, že by Montella nepokračoval vo svojej práci ako tréner Fiorentiny. Na 100 percent zostane v našom klube," cituje Cognigniho agentúra Reuters. "Montella neprejavil žiadne známky toho, že by chcel od nás odísť."
      

Bývalý útočník AS Rím Montella doviedol Fiorentinu v tomto ročníku aj do finále Talianskeho pohára. A to napriek tomu, že nemal po dlhší čas sezóny k dispozícii dvojicu hviezdnych útočníkov - Giuseppe Rossi - Mario Gomez.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona