Tréner Mauricio Pochettino v Tottenhame až do roku 2021

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 20:18 • 2 min
Tréner Mauricio Pochettino v Tottenhame až do roku 2021

LONDÝN – Tréner Tottenhamu Mauricio Pochettino prezradil, že sa s klubom predbežne dohodol na dvojročnom predĺžení zmluvy. Tá po novom bude platiť až do roku 2021.

slovakia

left justify in out

Argentínčan má na White Hart Lane obrovský úspech a rozhodne urobil dobre, keď sa v roku 2014 rozhodol vymeniť Southampton za Tottenham.

Zverencom trénera Pochettina patrí aktuálne druhá priečka v tabuľke Premier League a tri kolá pred koncom súťaže strácajú na vedúci Leicestersedem bodov. Schopnosti úspešného trénera neušli pozornosti ani veľkým klubom ako Manchester United, ktorý podrobne sleduje Argentínčana.

 



Začiatkom tohto týždňa Pochettino zneistil fanúšikov Tottenhamu, keď vyhlásil, že jedného dňa by opäť rád trénoval svoj starý klub PSG. Na dnešnej tlačovej konferencii však tréner potvrdil, že sa predbežne dohodol s prezidentom klubu Danielom Levym na predĺžení zmluvy do roku 2021.

"Bolo to jednoduché rozhodnutie, keď cítite podporu fanúšikov a obrovský potenciál tímu. Načo to meniť?Na tréningoch vládne dobrá atmosféra a myslím, že v budúcnosti môžeme dosiahnuť veľké veci. Verím tomuto projektu a tomuto klubu. Chcem tu zostať," povedal Pochettino.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona