Tréner Marseille vychválil Hubočana, zaujala ho netypická herná činnosť slovenského reprezentanta

NETKY.SK • 31 Júl 2018, 15:23 • 2 min
Tréner Marseille vychválil Hubočana, zaujala ho netypická herná činnosť slovenského reprezentanta

MARSEILLE - Tréner futbalistov francúzskeho klubu Olympique Marseille Rudi Garcia sa po sobotňajšom prípravnom stretnutí "Les Phocéens" proti Sportingu Lisabon (1:1) pochvalne vyjadril na adresu slovenského obrancu Tomáša Hubočana.

slovakia

left justify in out

"V zápase proti Sportingu sa mi Tomáš Hubočan veľmi páčil. Myslím si, že som za celú moju trénerskú kariéru nevidel v defenzíve toľko hruďou zblokovaných striel," povedal 54-ročný Garcia podľa twitterového konta TeamOM Officiel.

Hubočan sa stále nevzdal možnosti, že zostane v kádri Olympique Marseille aj v sezóne 2018/2019. Tridsaťdvaročný rodák zo Žiliny hosťoval v uplynulom ročníku v tureckom Trabzonspore. Na juhu Francúzska má ešte rok platný kontrakt, v nedávnych týždňoch sa však v tamojších médiách nahlas špekulovalo o jeho odchode z tímu finalistu ostatného ročníka Európskej ligy.

 

Niekdajší hráč Dinama Moskva či Zenitu Petrohrad sa však zapojil do letnej prípravy OM, v ktorej si nepočína zle. V takmer všetkých predsezónnych dueloch nastúpil v základnej zostave, v minulotýždňovom vystúpení proti španielskemu Betisu Sevilla (2:3) dokonca skóroval.

"Mám zmluvu, ktorú rešpektujem. Ale úprimne, neviem, čo si mám myslieť. Nemám tušenie, aká bude moja budúcnosť, či zostanem v Olympique Marseille alebo pôjdem niekde inde. Chcel by som zostať, pretože sa tu pripravuje niečo dobré. Avšak, tréner je ten, kto rozhodne," povedal Hubočan pre web laprovence.com.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies