Tréner Manchestru United Moyes chce Kroosa aj Reusa

NETKY.SK • 27 Január 2014, 11:29 • 2 min
Tréner Manchestru United Moyes chce Kroosa aj Reusa

MANCHESTER - Tréner anglického futbalového klubu Manchester United David Moyes si po získaní španielskeho ofenzívneho stredopoliara Juana Manuela Matu z konkurenčného tímu FC Chelsea vyhliadol ďalšie dve posily - Toniho Kroosa z Bayernu Mníchov a Marca Reusa z Borussie Dortmund.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatročný kouč "červených diablov" sa bol v piatok pozrieť na zápas Mníchovčanov na ihrisku Borussie Mönchengladbach v I. bundeslige. Na tribúne štadióna Borussia-Park sedel vedľa agenta, ktorý zastupuje obidvoch futbalistov. "Naše zdroje informujú, že má záujem o oboch," cituje isport.blesk.cz vyjadrenie britského denníka Telegraph. 

Počas zimného prestupového obdobia zrejme nepríde na Old Trafford už nikto, samotný Moyes to povedal pre klubovú televíziu. K prievanu v kabíne by však mohlo prísť v lete, najmä v prípade Kroosa. Tomu vyprší platnosť kontraktu s Bayernom za 18 mesiacov a zatiaľ nepodpísal nový. Reus má v zmluve výstupnú klauzulu vo výške 30 miliónov libier, ktorá však bude aktívna až v roku 2015. 

Fanúšikov Manchestru United môže tešiť aj fakt, že dlhoročná opora Wayne Rooney sa chystá predĺžiť súčasný kontrakt do leta 2018. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies