Tréner Manchestru Mancini verí stále v zázrak

NETKY.SK • 20 Apríl 2013, 09:48 • 2 min
Tréner Manchestru Mancini verí stále v zázrak

LONDÝN - Tréner futbalistov Manchestru City Roberto Mancini síce na verejnosti a pred médiámi rozpráva, že anglický titul je pre jeho tím už stratený, ale v debatách s najbližšími stále hovorí o možnosti zázraku.

slovakia

left justify in out

 Prezradil to jeho asistent Brian Kidd. City nastúpia v nedeľu proti Tottenhamu a ich prípadná prehra na White Hart Lane v kombinácii s pondelkovým víťazstvom Manchestru United proti Aston Ville môže znamenať pre mestského rivala prvenstvo v súťaži. Mancini už viackrát priznal, že majstrovské preteky sú už na konci. Podľa Kidda však verí v podobný finiš ako vlani i v zlikvidovanie momentálneho trinásťbodového manka na United.

"Nikto nemôže veriť, že už vzdal súboj o titul. Buďme úprimní, stále dúfa. Podobné to bolo aj pred rokom, keď nás už odpisovali. Tvrdo sme pracovali, boli sme na ihrisku každý deň a výsledok sa napokon dostavil. Ešte nie je koniec. Majstri sa len tak ľahko nevzdávajú a bojujú s hrdosťou. Bol by som rád, aj kvôli nemu, aby mal tento príbeh šťastný koniec," povedal Kidd.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies