Tréner Mainzu Schmidt po debakli s Anderlechtom: Bola to katastrofa

NETKY.SK • 4 November 2016, 10:54 • 2 min
Tréner Mainzu Schmidt po debakli s Anderlechtom: Bola to katastrofa

MAINZ - Tréner nemeckého futbalového klubu FSV Mainz 05 Martin Schmidt očakáva, že sa jeho tím rýchlo spamätá zo štvrtkového debaklu 1:6 v Európskej lige UEFA s belgickým RSC Anderlecht Brusel. Informovala agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

"Hovorili sme s hráčmi. Musíme sa porozprávať o chybách, ale zároveň sa pozerať aj vpred. Bola to katastrofa, ktorá sa nemôže zopakovať. Verím tomu, že sa tím z toho dostane a správne zareaguje," povedal Schmidt po štvrtkovej prehre.

 

Mainz prehrával v Bruseli od 63. minúty 1:3, v samotnom závere napokon inkasoval v priebehu piatich minút ďalšie tri góly. Podľa slov trénera to bola jeho najvyššia a najhoršia prehra na lavičke nemeckého tímu. Po štyroch stretnutiach patrí Mainzu v C-skupine tretie miesto, na vedúce duo RSC Anderlecht Brusel a AS St. Étienne stráca tri body.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies