Tréner Lyonu sa pred šlágrom pustil do Ibrahimoviča

NETKY.SK • 6 Február 2015, 18:33 • 2 min
Tréner Lyonu sa pred šlágrom pustil do Ibrahimoviča

PARÍŽ - Tréner francúzskeho futbalového klubu Olympique Lyon Hubert Fournier kritizoval pred nedeľňajším šlágrom Ligue 1 správanie útočníka Parížu St. Germain Zlatana Ibrahimoviča.

slovakia

left justify in out

Švéd si údajne veľa dovoľuje k rozhodcom a nadáva im v angličtine a taliančine. 
     

Líder tabuľky hostí v súboji o vedúcu pozíciu druhý PSG a atmosféra pred šlágrom hustne. Fournier varuje rozhodcu duelu Clementa Turpina, aby sa nenechal rozladiť správaním hviezdneho Ibrahimoviča. "Je jasné, že rozhodca bude terčom jeho provokácií," povedal Fournier na predzápasovej tlačovej konferencii. Ibrahimovič získal majstrovské tituly v dresoch Juventusu, Inter Miláno, AC Miláno, Ajaxu Amsterdam a dvakrát aj s Parížom.
     

Paríž sa v prípade víťazstva dostane na čelo tabuľky. Hráči z hlavného mesta si veria, pretože vyhrali posledných šesť zápasov a hrajú vo forme. Proti Lyonu hovoria aj zranenia, mimo hry je najlepší strelec celej súťaže Alexandre Lacazette, ako aj kľúčový stopér Milan Biševac. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona