Tréner Luis Enrique hovorí o najhoršom výkone FC Barcelona

NETKY.SK • 9 November 2014, 13:38 • 2 min
Tréner Luis Enrique hovorí o najhoršom výkone FC Barcelona

BARCELONA - Po sobotňajšom utrápenom víťazstve na trávniku štrnástej Almeríe (2:1) tréner FC Barcelona Luis Enrique priznal, že jeho zverenci podali najhorší výkon sezóny.

slovakia

left justify in out

Do prestávky viedli domáci v súboji 11. kola futbalovej Primera División nad vysokým favoritom 1:0 a tento stav platil aj 20 minút pred koncom. Črtajúce sa fiasko FCB odvrátili striedajúci Neymar a Jordi Alba. Jeho víťazný gól padol v 82. min. Oživenie do hry "Blaugraňas" priniesol po zmene strán najmä striedajúci Luis Suárez, ktorý v útoku nahradil Pedra.


"Bol to náš najhorší výkon sezóny, ale oceňujem túžbu po víťazstve. Keď chceme byť úspešní, potrebujeme vyhrávať aj zápasy, v ktorých nám to herne nejde," uviedol Luis Enrique na pozápasovej tlačovej besede. Bývalý španielsky reprezentant bol kriticky naladený napriek ôsmemu víťazstvu z ostatných 11 ligových zápasov svojho tímu. "Výsledok nesmie zakryť naše nedostatky, lebo Almería nám spôsobila veľké problémy. Víťazstvo je jediné pozitívum tohto zápasu," dodal Luis Enrique. Nechcel sa vyjadrovať k výkonu Lionela Messiho, ktorý nestrelil gól, hoci dvakrát hlavičkoval do žrde a zatiaľ neprekonal 60 rokov starý rekord La Ligy v počte dosiahnutých gólov v podaní Telma Zarru (Zarra 251 - Messi 250 gólov). "Zaujíma ma mužstvo ako celok a jeho výsledky. Tie budem hodnotiť. Individuality nie sú také dôležité. Ak chceme vyhrávať, musíme sa všetci zlepšiť," dodal Luis Enrique. Barcelone patrí v tabuľke 2. priečka s 25 bodmi z 11 zápasov. Líder Real Madrid má na konte 27 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies