Tréner Liverpoolu Rogers: Suarez je pre klub veľmi vzácny

NETKY.SK • 22 Júl 2013, 12:25 • 2 min
Tréner Liverpoolu Rogers: Suarez je pre klub veľmi vzácny

MELBOURNE - Tréner anglického futbalového klubu FC Liverpool Brendan Rogers očakáva, že kanonier Luis Suarez zotrvá v tíme aj budúcu sezónu.

slovakia

left justify in out

S 23 gólmi druhý najlepší strelec uplynulého ročníka Premier League mal podľa mediálnych informácií prestúpiť do Arsenalu Londýn, ktorý o neho prejavil enormný záujem. Urugajský útočník sa však pripojil k "The Reds" na sústredení v Austrálii po doliečení zranenia z Poháru konfederácií. 

"Je to hráč, o ktorom sa po sezóne veľa hovorilo a špekulovalo. Realita je však taká, že pre Liverpool je veľmi vzácny," citovala agentúra Reuters Rogersove slová. Dvadsaťšesťročný kanonier pôsobí v Liverpoole od roku 2011 a podľa najnovších informácií bude hráčom päťnásobného víťaza Ligy majstrov aj v nastávajúcej sezóne. "V tomto momente je tu s nami a zapojil sa do tréningu v pravý čas. Dobre si oddýchol a teraz sa teší na získanie správnej formy," dodal Rogers.

Futbalisti FC Liverpool nastúpia v stredu na prípravný zápas proti FC Victoria v Melbourne, ktorý sa odohrá pred 90-tisíc divákmi.
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona