Tréner Liverpoolu Rodgers sa o miesto nebojí, s tlakom je stotožnený

NETKY.SK • 25 September 2015, 15:34 • 2 min
Tréner Liverpoolu Rodgers sa o miesto nebojí, s tlakom je stotožnený

LIVERPOOL - Pozícia Brendana Rodgersa v anglickom futbalovom klube FC Liverpool nie je po neuspokojivých výsledkoch z úvodu sezóny stabilná, no samotný kouč sa straty svojho miesta neobáva.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia "The Reds" však trvajú na jeho odchode, pričom na lavičke by radi videli či už Taliana Carla Ancelottiho alebo nemeckého odborníka Jürgena Kloppa.

 

"Myslím si, že už samotná skutočnosť viesť taký veľký klub, znamená vyrovnať sa s ohromným tlakom. Nezáleží pritom na výsledkoch, či mužstvo vyhráva, alebo sa mu nedarí. V ambicióznom klube sa žiadny tréner nevyhne špekuláciám," tvrdí Rodgers, ktorého mužstvo s odretými ušami až po jedenástkovom rozstrele postúpilo v utorok cez štvrtoligový Carlisle United do osemfinále Ligového pohára.

 

Rodgers napriek nepresvedčivým výsledkom nemieni utekať z boja a odvolania z funkcie sa nebojí: "Počas môjho pôsobenia v Liverpoole sa spomínalo už asi desať trénerov, ktorí by ma mali nahradiť. Také je trénerské remeslo. Nezaťažujem sa tým, snažím sa pracovať naplno pre dosiahnutie úspechu."

Liverpool, ktorého stabilnou súčasťou je slovenský stopér Martin Škrtel, sa trápi aj v najvyššej súťaži. Po šiestich kolách figuruje so ziskom 8 bodov na 13. priečke, v sobotu bude mať šancu odraziť sa k vyšším poschodiam v domácom súboji s Aston Villou. "Apelujem na fanúšikov, aby stáli pri tíme a verili mu. Jedno víťazstvo môže všetko zmeniť k lepšiemu, strata na vedúce kvarteto nie je veľká. Sezóna je ešte len na začiatku," nestrácal nádej 42-ročný rodák zo severoírskeho Carnloughu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies