Tréner Liverpoolu Rodgers: O Ligu majstrov budeme bojovať až do konca

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 09:28 • 2 min
Tréner Liverpoolu Rodgers: O Ligu majstrov budeme bojovať až do konca

LIVERPOOL - Futbalisti FC Liverpool stále živia nádej na Ligu majstrov. V pondelňajšej dohrávke anglickej Premier League zdolali Newcastle United 2:0 a znížili stratu na štvrtý Manchester City na štyri body. Tréner "The Reds" Brendan Rodgers tvrdí, že jeho zverenci urobia pre splnenie predsezónneho cieľa všetko, čo bude v ich silách.

slovakia

left justify in out

"O Ligu majstrov budeme bojovať až do úplného konca. Poučili sme sa z dvoch predchádzajúcich prehier v dôležitých zápasoch a dokázali sme sa otriasť. Stále si myslím, že na popredných priečkach tabuľky ešte príde k zmenám a veľké tímy ešte stratia body. Moji hráči majú veľkú motiváciu, čo potvrdili aj v dueli s Newcastlom. Od začiatku sme hrali útočne, po strate lopty sme ju dokázali rýchlo získať späť a s výnimkou posledných piatich minút prvého polčasu sme kontrolovali vývoj," citovala slová Rodgersa agentúra Reuters.

 

Kouč úradujúceho anglického vicemajstra nešetril superlatívmi na adresu Brazílčana Philippa Coutinha, ktorý si na ihrisku veľmi dobre rozumie s Raheemom Sterlingom. "Philippe hral opäť neuveriteľne, podal senzačný výkon. Obhospodaroval priestor medzi stredom poľa a obranou súpera a počínal si výborne. Ukázal, prečo patrí k najlepším hráčom v jednej z najkvalitnejších líg na svete. Pre naše mužstvo je mimoriadne cenný. Neustále sa chce učiť a zlepšovať."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona