Tréner Linfieldu verí, že jeho hráči môžu prejsť cez Trnavu

NETKY.SK • 12 Júl 2015, 23:06 • 2 min
Tréner Linfieldu verí, že jeho hráči môžu prejsť cez Trnavu

BELFAST - Tréner severoírskeho futbalového klubu FC Linfield Warren Feeney verí, že jeho mužstvo sa nestratí v blížiacich sa dueloch 2. predkola Európskej ligy 2015/2016 proti slovenskému tímu FC Spartak Trnava. Prvý duel sa uskutoční 16. 7. v Zlatých Moravciach (pre rekonštrukciu štadióna v Trnave), odveta bude 23. júla v Severnom Írsku.

slovakia

left justify in out

"Slováci sú technicky dobrí hráči. Sme však sebavedomí a myslím si, že môžeme niečo získať. To, že sa bude hrať na prírodnej tráve, ma veľmi teší. Máme šancu postúpiť a budeme sa ju snažiť využiť," povedal v rozhovore pre klubovú stránku 34-ročný Feeney. Niekdajší reprezentant Severného Írska sa 6. septembra 2008 predstavil v drese svojej krajiny v Bratislave v rámci kvalifikácie o postup na MS 2010 v JAR.

 

Linfield v 1. predkole prešiel cez NSÍ Runavík z Faerských ostrovov (2:0 doma a 3:4 vonku). "Bolo to ťažké, ale v konečnom účtovaní je pre nás najdôležitejšie, že sme postúpili do ďalšieho kola," dodal Feeney.

 

Poloprofesionálny klub z Belfastu založili v roku 1886. Mnohí hráči chodia popri futbale do civilného zamestnania. "Chlapci v piatok o piatej ráno vstávali do práce. Moji hráči sú poloprofesionáli, hrajú na čiastočný úväzok. Je tu kopec vecí, ktoré si ľudia neuvedomujú," skonštatoval na záver niekdajší hráč Leedsu United, Bournemouthu či Cardiffu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona