Tréner Lazia pred Superpohárom: Z Juventusu nemáme strach

NETKY.SK • 16 August 2013, 16:22 • 2 min
Tréner Lazia pred Superpohárom: Z Juventusu nemáme strach

RÍM - Tréner talianskeho futbalového klubu Lazio Rím Vladimir Petkovič nepociťuje strach z Juventusu Turín pred nedeľňajším stretnutím talianskeho Superpohára. Podľa Petkoviča, ktorý vo štvrtok oslávil 50. narodeniny, sa jeho zverenci nemajú čoho báť.

slovakia

left justify in out

"Juventus je favoritom číslo jeden pre nový ročník ligovej sezóny. Ale pokiaľ ide o jeden pohárový súboj, nemusíme mať strach z ničoho. Máme potrebnú kvalitu, aby sme si zmerali sily s hocikým," povedal kormidelník Lazia, ktoré si vybojovalo právo štartu v predmetnom dueli víťazstvom v minulom ročníku Talianskeho pohára (Coppa Italia).

Juventus Turín má na konte päť triumfov v Superpohári a jediný úspech ho delí od vyrovnania rekordu AC Miláno v tejto štatistike. Lazio sa tešilo z víťazstva v Superpohári tri razy v klubovej histórii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies