Tréner Kozák skompletizoval svoj realizačný tím

NETKY.SK • 26 Júl 2013, 16:10 • 2 min
Tréner Kozák skompletizoval svoj realizačný tím

BRATISLAVA - Nový tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák skompletizoval svoj realizačný tím. Už dávnejšie bolo známe, že asistentom hlavného kouča pri národnom výbere bude Štefan Tarkovič, trénerom brankárov sa stal Miroslav Seman a post kondičného trénera obsadil Martin Rusňák.

slovakia

left justify in out

Rodák z Matejoviec nad Hornádom Kozák poveril Jána Baťalíka obsadením zdravotníckej zložky. Popri Baťalíkovi je ďalším lekárom naďalej Vladimír Pener. Novým masérom sa stal Mário Prelovský, ktorý pôsobil pri slovenskej "dvadsaťjednotke" a nahradil Viliama Kalmana. V dvojici fyzioterapeutov zostal jeden z predchádzajúceho obdobia (Marián Drinka), kým druhý je pri mužstve nováčikom (Peter Hečko). Mená kustóda a technického vedúceho mužstva zostali nezmenené. Kustódom zostal Ján Beniak a vedúcim mužstva Róbert Tomaschek. Zloženie realizačného tímu musí ešte schváliť výkonný výbor Slovenského futbalového zväzu (VV SFZ) na svojom augustovom zasadnutí, ale akékoľvek námietky by boli veľkým prekvapením. Informácie prinieslo piatkové vydanie denníka Šport.

"Nevidím dôvod, aby sme neposvätili obsadenie Kozákovej skupiny. Zmeny, ktoré nový tréner urobil, sú podľa mňa na prospech veci a mali k nim prikročiť už Griga s Hippom, aby odľahčili atmosféru poznačenú dianím na majstrovstvách sveta v Juhoafrickej republike 2010," povedal pre Šport člen exekutívy SFZ Milan Lešický. 

Zloženie realizačného tímu slovenskej futbalovej reprezentácie: 
Hlavný tréner: Ján Kozák 
Asistent trénera: Štefan Tarkovič 
Tréner brankárov: Miroslav Seman 
Kondičný tréner: Martin Rusňák 
Lekári: Ján Baťalík, Vladimír Pener 
Masér: Mário Prelovský 
Fyzioterapeuti: Marián Drinka, Peter Hečko 
Kustód: Ján Beniak 
Technický vedúci: Róbert Tomaschek 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies