Tréner Koubek zaplatil za plzenský titul tetovaním, Čišovský ďakoval

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 13:37 • 2 min
Tréner Koubek zaplatil za plzenský titul tetovaním, Čišovský ďakoval

PLZEŇ - Keď v minulom kalendárnom roku zasadol tréner Miroslav Koubek na lavičku českého futbalového klubu Viktoria Plzeň, uzavrel so svojimi novými zverencami stávku - v prípade zisku celkového prvenstva v Synot lige sa nechá tetovať.

slovakia

left justify in out

A svoj sľub dodržal. "Problém, tetovač už čaká. V kabíne som zacítil hruškovicu, ale dúfam, že ešte bude mať pevnú ruku. Bude to nejaká malá pamiatka na výhru, do päť centimetrov. Niečo v znamení Viktoria - víťazstvo. Keď prídem domov s tetovaním, manželka ma asi vyhodí," vtipkoval podľa iDnes.cz na tlačovej besede 63-ročný kouč Koubek.

 

 

 

 

 

Opojná radosť z majstrovského titulu sa však v Plzni miešala s dojatím. Triumf venovali slovenskému obrancovi Mariánovi Čišovskému, ktorý trpí zákernou chorobou. "Veľmi ďakujem všetkým spoluhráčom, vedeniu klubu i fanúšikom! Bol to jeden z najemotívnejších okamihov, aké som zažil," odkázal 35-ročný Čišovský prostredníctvom hovorcu Viktorie Pavla Pillára.

 

 

 

Marián Čišovský byl hlavním hrdinou včerejších oslav. "Chci moc poděkovat klubu, spoluhráčům i všem skvělým fanouškům....

Posted by FC Viktoria Plzeň on Tuesday, May 19, 2015

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies