Tréner Kostariky: Pozor na Robbenovo simulovanie

NETKY.SK • 5 Júl 2014, 10:38 • 2 min
Tréner Kostariky: Pozor na Robbenovo simulovanie

RIO DE JANEIRO - Tréner futbalistov Kostariky Jorge Luis Pinto sa pred štvrťfinálovým súbojom majstrovstiev sveta Holandsko - Kostarika (hrá sa v sobotu 5. júla o 22.00 h SELČ v Salvadore) zameral na hviezdneho stredopoliara Arjena Robbena a jeho simulovanie.

slovakia

left justify in out

Holandský krídelník priznal, že bol obvinený z "filmovania" pri víťazstve v osemfinále nad Mexikom (1:0) a tréner "Ticos" sa obáva, že rýchlonohý záložník Bayernu Mníchov môže niečo podobné zopakovať.

"Je jedným z troch alebo štyroch najlepších futbalistov sveta. Analyzoval som ho a ako hráč je perfektný," pochválil kľúčovú postavu "Oranjes" šéf kostarickej lavičky. "Avšak musíme povedať, že na svetovom šampionáte bolo zopár chýb a obávame sa, že Robben môže opäť simulovať, čo sám priznal. Verím, že všetci kompetentní budú veľmi pozorní. Mohlo by to mať veľký vplyv na konečný výsledok," povedal tréner Pinto, ktorý už doviedol svoj tím nevídane ďaleko. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies