Tréner Julien sa dohodol s Bostonom na predĺžení spolupráce

NETKY.SK • 3 November 2014, 09:58 • 2 min
Tréner Julien sa dohodol s Bostonom na predĺžení spolupráce

BOSTON - Tréner Claude Julien sa dohodol s klubom NHL Boston Bruins na predĺžení doterajšej spolupráce.

slovakia

left justify in out

Vedenie organizácie v nedeľu informovalo o podpise zmluvy na dlhšie obdobie, nešpecifikovalo však jej trvanie a ani finančné podmienky. Podľa CBC by malo ísť o kontrakt na tri roky. Julien vedie Bruins už ôsmu sezónu, do funkcie ho vymenovali 21. júna 2007. Pod jeho vedením získal klub v roku 2011 Stanleyho pohár, vlani hral vo finále so Chicagom. Julien vyhral s Bostonom 317 z 553 zápasov základnej časti a je v historickej bilancii trénerov NHL na 28. mieste. Jeho tím má 63,2-percentnú úspešnosť. V roku 2009 získal Trofej Jacka Adamsa pre kormidelníka sezóny. 

 

"V nedeľu ráno sme s Claudom dotiahli podmienky viacročnej zmluvy. Pracovali sme na nej niekoľko mesiacov. Vôbec som nepochyboval, že sa to podarí. Claude je jedným z elitných trénerov v lige a má neuveriteľnú vášeň pre víťazstvá," informoval v tlačovej správe Bruins generálny manažér Peter Chiarelli. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies