Tréner Ján Packa skončil na lavičke majstrovskej Iuventy

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 10:13 • 2 min
Tréner Ján Packa skončil na lavičke majstrovskej Iuventy

MICHALOVCE - Tréner Ján Packa v novej sezóne už nepovedie hádzanárky michalovskej Iuventy. S vedením klubu sa nedohodol na pokračovaní kontraktu a po dva a pol roku tak v Michalovciach končí.

slovakia

left justify in out

Tréner Ján Packa prišiel do Iuventy v januári 2012 a s družstvom dosiahol viacero úspechov. Aj napriek úspešnej sezóne 2013/2014 v klube pokračovať nebude. "Ja som sa už plánoval vrátiť nazad domov k manželke na západ. Chcem sa tam usadiť a od trénovania si na nejaký čas oddýchnuť. To bol hlavný dôvod, prečo nebudem v Iuvente pokračovať. Trošku som už aj cítil, že družstvo potrebuje nového trénera, nejakú zmenu," citoval Jána Packu denník Korzár.

 

V nedávno skončenej sezóne sa Michalovčanky pod Packovým vedením tešili z unikátneho hetriku. Iuventa ako prvý tím v histórii dokázala triumfovať vo WHIL, národnom pohári a získala aj titul majstra Slovenska. "Vôbec neľutujem, že som do klubu prišiel. Dosiahli sme veľa úspechov. Pracovalo sa mi tu veľmi dobre, s vedením klubu som mal korektné vzťahy. Iuvente budem fandiť aj naďalej. Prajem jej, nech sa jej naďalej takto darí a možno aj viac," uviedol Packa.

 

Vedenie klubu sa momentálne obzerá po novom trénerovi a podľa vyjadrenia športového riaditeľa Iuventy Jaroslava Čúrneho by nový tréner mohol byť známy už v najbližších dňoch. Okrem Packu v tíme sedemnásobného slovenského majstra končí aj pivotka Michaela Kovaličková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies