Tréner Herthy Berlín ostro skritizoval Ondreja Dudu!

NETKY.SK • 16 November 2017, 15:04 • 2 min
Tréner Herthy Berlín ostro skritizoval Ondreja Dudu!

BERLÍN - Kondičná pripravenosť slovenského futbalového reprezentanta Ondreja Dudu stále nie je na požadovanej úrovni. Myslí si to jeho tréner v nemeckom klube Hertha Berlín Pál Dárdai.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný rodák zo Sniny po minuloročných ME vo Francúzsku zamieril do tímu "starej dámy" z Legie Varšava, no premaródoval prakticky celú sezónu 2016/2017 a na pohode mu nepridalo ani zranenie členka počas letnej prípravy na aktuálny ročník. Duda sa však napokon postupne prebojoval do zostavy Berlínčanov a 1. októbra si v dueli proti majstrovskému Bayernu Mníchov (2:2) otvoril strelecký účet v I. bundeslige.

 

Podľa Dárdaia však stále nie je v stave zvládnuť plnú záťaž. "Po 60 minútach sa už nedokáže hýbať. Je ťažké začínať zápas s vedomím, že ho budem musieť vystriedať," povedal 41-ročný maďarský kormidelník v interview pre nemecký Bild.

Duda v doterajšom priebehu sezóny na klubovej úrovni nastúpil v 11 súťažných dueloch, no celých 90 minút odohral akurát v jedinom - v Európskej lige proti Athleticu Bilbao. Niet preto divu, že Dárdaiovi v ostatných týždňoch došla trpezlivosť a na Slovákovej pozícii sa častejšie objavoval Rakúšan Valentino Lazaro. "Valentino dokáže odbehať celé stretnutie, Ondrej môže byť užitočný v druhom polčase," podotkol Pál Dárdai na margo aktuálnej situácie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies