Tréner Guardiola neodsúdil Rooneyho alkoholový výlet a zastal si ho

NETKY.SK • 18 November 2016, 17:33 • 2 min
Tréner Guardiola neodsúdil Rooneyho alkoholový výlet a zastal si ho

MANCHESTER - Kapitán anglickej futbalovej reprezentácie a útočník Manchestru United Wayne Rooney našiel pochopenie u trénera Pepa Guardiolu. Kormidelník konkurenčného City si Rooneyho zastal za jeho alkoholový "výlet" po zápase Anglicka so Škótskom v kvalifikácii majstrovstiev sveta.

slovakia

left justify in out

Guardiola na piatkovej tlačovej konferencii priznal, že aj on si občas vypil, keď obliekal dres španielskeho reprezentačného tímu. "Našťastie z toho neboli žiadne fotografie. Sme ľudia a dostatočné starí na to, aby sme brali zodpovednosť za svoje správanie," povedal Guardiola podľa agentúry dpa. Trest by za to podľa neho nemal dostať. "Je to jeho súkromná vec. Nemám rád, keď ľudia komentujú môj súkromný život a preto to nerobím tiež. Voči kariére Waynea Rooneyho mám veľký rešpekt," dodal Guardiola.

 

Rooney sa po kvalifikačnom zápase so Škótskom zabavil v tímovom hoteli a podľa bulvárnych denníkov sa ocitol nepozvaný na cudzej svadbe. Fotografie Rooneyho zverejnil denník The Sun. Rooney mal na nich zakalené oči a podľa britského bulvárneho periodika bol pod vplyvom alkoholu.

 

V čase "úletu" nemal Rooney reprezentačné povinnosti, keďže z kvalifikačného duelu MS 2018 proti Škótsku (3:0) si odniesol menšie zranenie a vynechal utorňajší prípravný zápas so Španielskom (2:2). Podľa agentúry AP sa v stredu ospravedlnil s uznaním, že na publikovaných fotografiách "pôsobil veľmi nevhodne vzhľadom na svoju pozíciu".

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies