Tréner Gibraltáru zverejnil 23-člennú nomináciu proti SR

NETKY.SK • 14 November 2013, 18:40 • 2 min
Tréner Gibraltáru zverejnil 23-člennú nomináciu proti SR

GIBRALTÁR - Futbalová asociácia Gibraltáru (GFA) zverejnila 23-člennú nomináciu na prípravný zápas proti Slovensku, ktorý sa uskutoční v utorok 19. novembra v portugalskom Fare. Pre hráčov Gibraltáru to bude historicky prvý medzinárodný štart v súboji pod hlavičkou Európskej futbalovej únie (UEFA).

slovakia

left justify in out

V zostave trénera Gibraltáru Allena Bulu figurujú podľa internetového servera Chronicle dvaja profesionáli. Ide o obrancov, ktorí hrávajú na Britských ostrovoch - Dannyho Higginbothama (Chester) a Scotta Wisemana (Barnsley). Bula celkovo nominoval troch brankárov, osem obrancov, sedem stredopoliarov a päť útočníkov. V zostave má štyroch kapitánov zoradených podľa dôležitosti, tým prvým je obranca Roy Chipolina z Lincoln FC.

“Dostal som dôveru GFA, aby som zostavil čo najsilnejší výber pre kvalifikáciu ME 2016 a to je presne aj môj cieľ. Slovensko bude náročný súper a zároveň veľká výzva. Slováci majú niekoľko svetových hráčov, ale my vydáme zo seba to najlepšie. To predsa od nás očakáva verejnosť. A hoci hráme v Portugalsku, očakávame veľkú podporu našich fanúšikov,” povedal tréner Gibraltáru Bula.

Nominácia Gibraltáru na prípravný súboj proti Slovensku (hrá sa 19. 11. na Estadio do Algarve v portugalskom Fare o 19.30 h SEČ):

Brankári: Jordan Perez (Lincoln FC), Jamie Robba (Lynx FC), Kevin De Los Santos (Man. Utd 62 FC)
Obrancovia: Roy Chipolina (Lincoln FC), Scott Wiseman (Barnsley FC), Ryan Casciaro (Lincoln FC), Matt Reoch (Man. Utd 62 FC), Danny Higginbotham (Chester FC), Jack Sergeant (Man. Utd 62 FC), Joseph Chipolina (St. Josephs FC), Yogan Santos (Man. Utd 62 FC).
Stredopoliari: Liam Walker (San Roque CF), Robert Guilling (Lincoln FC), Jeremy Lopez (Man. Utd 62 FC), Daniel Duarte (Lincoln FC), Julian Bado (Lynx FC), Daylian Victor (College Europa FC), Kyle Casciaro (LincolnFC).
Útočníci: Lee Casciaro (Lincoln FC), Al Greene (Glacis UTD), George Cabrera (Lincoln FC), Adam Priestley (Farsley FC), John Paul Duarte (Lincoln FC).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies