Tréner Faktor v Dukle Banská Bystrica končí, strieda ho Tóth

NETKY.SK • 18 Október 2016, 16:19 • 2 min
Tréner Faktor v Dukle Banská Bystrica končí, strieda ho Tóth

BANSKÁ BYSTRICA - Ľubomír Faktor už nie je trénerom futbalistov Dukly Banská Bystrica, nahradí ho jeho doterajší asistent Dušan Tóth.

slovakia

left justify in out

Vedenie klubu spod Urpína reagovalo na nepresvedčivé výsledky a výkony mužstva v druhej lige skupine Západ: po piatich prehrách v rade (naposledy v nedeľňajšom 13. kole v Žiline s tamojším "béčkom" jednoznačne 0:7, pozn.) a následnom páde na posledné 12. miesto tabuľky pristúpilo k zmene kormidelníka.

 

"Keďže prestupové hráčske obdobie sa už skončilo a nové sa začína až v januári, nemohli sme siahnuť do kádra. Preto sme pristúpili k zmene na trénerskom poste. S Ľubomírom Faktorom sme síce ukončili spoluprácu v pozícii hlavného kouča A-tímu, ale bude pôsobiť v jednom z našich mládežníckych tímov. Zodpovednosť za zápasy a tréningy prevezme teraz v mužstve mužov v plnej miere Dušan Tóth," objasnil situáciu predseda predstavenstva FK Dukla Banská Bystrica Ľubomír Messinger.


Vedenie klubu zároveň uviedlo, že hráči aj tréneri dostávajú svoju mzdu načas a nemá voči nim žiadnu omeškanú úhradu. "Žiaľ, výkony nezodpovedajú podmienkam, ktoré majú futbalisti v Banskej Bystrici. Veríme, že sa to zlepší a už v najbližšom zápase budeme bodovať," dodal Ľ. Messinger.


Banskobystričania sa pod taktovkou nového hlavného lodivoda Dušana Tótha predstavia najbližšie v domácom prostredí v sobotu 22. októbra, keď v 14. kole druhej ligy skupiny Západ privítajú od 14.30 h štvrtý v klasifikácii ŠKF Sereď.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies