Tréner dvadsaťjednotky Hapal oznámil jeho prvú nomináciu, na 19-ku nesiahol

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 13:37 • 2 min
Tréner dvadsaťjednotky Hapal oznámil jeho prvú nomináciu, na 19-ku nesiahol

BRATISLAVA - Tréner Pavel Hapal oznámil svoju prvú nomináciu slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov, ktorú v marcovom asociačnom termíne čakajú dva prípravné zápasy s Nórskom a Ukrajinou.

slovakia

left justify in out

Prvý z nich je semifinálovým zápasom dlhodobého turnaja Challenge Trophy, hrať sa bude v Myjave 26. marca o 17.30 (priamy prenos Digisport). Druhý duel proti Ukrajine sa uskutoční v Zlatých Moravciach 30. marca (17.30, priamy prenos Digisport).

 

Informoval o tom Slovenský futbalový zväz (SFZ) na oficiálnom webe.

 

Hapal na lavičku SR 21 nastúpil po Ivanovi Galádovi, s ktorým SFZ nepredĺžil zmluvu. O prvom súboji s Nórmi Hapal pre www.futbalsfz.sk uviedol: "Je to dôležitý zápas, pretože ide o postup do finále. Nóri pravdepodobne nastúpia aj so staršími hráčmi (reglement súťaže to dovoľuje - pozn.). Pristúpime k nemu ako by to bol ostrý kvalifikačný zápas."

 

"Tvorí sa nový tím 21-ky a našim zámerom bolo, aby sme sa osobne spoznali s čo najväčším počtom hráčov, preto sú v nominácii traja brankári a 21 hráčov do poľa. Keďže je to asociačný termín, máme k dispozícii aj všetkých hráčov zo zahraničia. Keďže 19-ka hrá Elite Round, do tohto ročníka sme vôbec nezasahovali, pretože chceme aby postúpili na ME. Budú aj ďalšie zrazy, kde si týchto hráčov budeme môcť vyskúšať," dodal bývalý československý a český reprezentant.

 

nominácia SR 21 na prípravné zápasy s Nórskom a Ukrajinou:

brankári: Matúš Kira (MFK Zemplín Michalovce), Adrián Chovan (AS Trenčín), Matúš Hruška (Spartak Myjava)

obrancovia: Milan Škriniar, Martin Králik (obaja MŠK Žilina), Branislav Niňaj, Juraj Kotula (obaja ŠK Slovan Bratislava), Timotej Záhumenský (ŽP Šport Podbrezová), Róbert Mazáň (TS Podbeskidzie Bielsko-Biala), Ľubomír Šatka (Newcastle United)

stredopoliari: Stanislav Lobotka, Matúš Bero (obaja AS Trenčín), Peter Ľupčo, Jaroslav Mihalík (obaja MŠK Žilina), Denis Duga (Spartak Myjava), Tomáš Huk (MFK Košice), Martin Chrien (SK Dynamo České Budějovice), Tomáš Brigant (FC Zbrojovka Brno), Dávid Ivan (UC Sampdoria Janov), Albert Rusnák (FC Groningen)

útočníci: Adam Zreľák, Filip Ďuriš (obaja ŠK Slovan Bratislava), Matúš Marcin (FC Vysočina Jihlava)

 

náhradníci:

brankári: Matej Vozár (AS Trenčín), Patrik Lukáč (FC Slovan Liberec)

obrancovia: Michal Pintér (FC ViOn Zlaté Moravce), Jakub Kastelovič (Spartak Myjava)

stredopoliari: Michal Klec (MŠK Žilina), Jozef-Šimon Turík (MFK Zemplín Michalovce), Július Szöke (ŽP Šport Podbrezová), Michal Faško (FK Dukla Banská Bystrica)

útočníci: Jakub Kosorín (FK Senica), Roman Sabler (FC DAC 1904 Dunajská Streda)

 

realizačný tím:

tréner: Pavel Hapal

asistent: Oto Brunegraf

tréner brankárov: Miroslav König

kondičný tréner: Peter Boďo

lekár: Zsolt Fegyveres

fyzioterapeut: Martin Nozdrovický

masér: Juraj Ludík

kustód: Marek Košáň

technický vedúci: Jakub Kojnok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona