Tréner Dinama Záhreb Bjelica: Spartak je kvalitný súper

NETKY.SK • 1 September 2018, 11:04 • 2 min
Tréner Dinama Záhreb Bjelica: Spartak je kvalitný súper

ZÁHREB - Tréner futbalistov Dinama Záhreb Nenad Bjelica bol po žrebe skupinovej fázy Európskej ligy v Monaku spokojný, že jeho zverenci nebudú musieť za súpermi ďaleko cestovať. Na margo Spartaka Trnava uviedol, že je to kvalitný súper, ktorého nemožno podceniť.

slovakia

left justify in out

 

"Trnava je úradujúci slovenský šampión, má svoju kvalitu. Je možno na takej úrovni ako izraelský Hapoel Be'er Sheva, ktorého sme vyradili v predkole. Pokiaľ ide o Anderlecht Brusel a Fenerbahce Istanbul, ide o veľmi atraktívnych súperov. Sú približne na takej úrovni ako Young Boys Bern či Astana. Anderlecht je v belgickej lige roky na vrchole a Fenerbache patrí dlhodobo medzi 3-4 najlepšie turecké kluby," povedal Bjelica pre oficiálnu webovú stránku Dinama.

Trnavčania odštartujú svoju premiérovú púť Európskou ligou 20. septembra o 21.00 h na domácom ihrisku, keď privítajú Anderlecht, v 2. kole (4. októbra o 18.55 h) nastúpia na horúcej pôde Fenerbahce a v treťom (25. októbra) sa predstavia opäť doma v skoršom termíne proti Dinamu. Odveta v Záhrebe ich čaká 8. novembra o 21.00, následne 29. novembra nastúpia na pôde Belgičanov (18.55 h) a boje v základnej D-skupine zakončia 13. decembra opäť doma o 21.00 h súbojom s Fenerbahce.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies