Tréner Detvy skončil, nováčik Tipsport Ligy sa herne trápi

NETKY.SK • 5 Október 2017, 11:03 • 2 min
Tréner Detvy skončil, nováčik Tipsport Ligy sa herne trápi

DETVA - Nepresvedčivé výsledky hokejistov HC 07 Orin Detva vyústili do zmeny na trénerskom poste. V tíme nováčika Tipsport ligy skončil ako hlavný tréner Miroslav Chudý, jeho miesto na lavičke zaujme doterajší asistent Dušan Kapusta.

slovakia

left justify in out

Chudého posledným zápasom vo funkcii bol utorkový nezdar s HK Orange 20 (1:4), po ktorom naďalej platí, že HC 07 Orin zatiaľ márne čaká na prvé víťazstvo v najvyššej slovenskej súťaži. Jeho zverenci v 9 stretnutiach získali jediný bod a nachádzajú sa na poslednom mieste tabuľky.

"Som nespokojný s výsledkami, ale nemôžem vymeniť 25 hráčov. Za súčasnú situáciu sa nedá viniť iba tréner, ktorého si vážim, ale musel som niečo urobiť," vysvetlil majiteľ detvianskeho klubu Róbert Ľupták .

Pomôcť mužstvu k lepším výkonom má aj príchod 35-ročného ruského obrancu Michaila Kukleva, v hre je aj angažovanie ďalšieho beka Martina Chovana, ktorý skončil v Nových Zámkoch.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies