Tréner Dacie Kišiňov Dobrovoľskij: Kto povedal, že Žilina je lepšia ako Renova?

NETKY.SK • 12 Júl 2015, 23:15 • 2 min
Tréner Dacie Kišiňov Dobrovoľskij: Kto povedal, že Žilina je lepšia ako Renova?

KIŠIŇOV - Súper MŠK Žilina v 2. predkole futbalovej Európskej ligy 2015/2016 Dacia Kišiňov nepovažuje slovenský klub za favorita blížiaceho sa merania síl.

slovakia

left justify in out

Tréner Dacie Igor Dobrovoľskij verí, že jeho zverenci nedovolia Žilinčanom predviesť svoju typickú hru a v konečnom účtovaní bude úspešnejšie jeho mužstvo.

 

Ako je známe, Dacia Kišiňov v 1. predkole prešla cez macedónsky tím FK Renova 1:0 a 4:1. Na tlačovej konferencii po odvetnom dueli dostal 47-ročný rodák z Odesy otázku, či jeho mužstvo dokáže ešte zlepšiť svoj výkon vzhľadom k tomu, že Žilina predstavuje vyššiu kvalitu ako Renova.

 

"Kto vám to povedal? Myslíte si, že Žilina je lepšia ako Renova? Videli ste ich hrať? Žilina je síce dobrý tím, ale pamätáte si, ako sme zahrali v odvete 1. predkola? Každé mužstvo hrá len to, čo mu dovolí jeho súper. Žilina môže odohrať dobrý zápas, ale to by sme museli podať slabší výkon," cituje oficiálna stránka Dacie slová kouča Dobrovoľského.

 

Niekdajší reprezentant ZSSR, SNŠ a Ruska je zlatý medailista z OH 1988. Bývalý krídelník sa strelecky presadil na MS 1990 a ME 1992. Zúčastnil sa aj na európskom šampionáte v roku 1996.

 

Počas svojej aktívnej hráčskej kariéry si obliekal dresy viacerých známych klubov - Dinama Moskva, FC Janov, Olympique Marseille, Atlética Madrid či Fortuny Düsseldorf.

 

Okrem Dacie Kišiňov trénoval aj moldavskú reprezentáciu a viaceré menej známe kluby v Moldavsku a Rusku.
Žilinčania začnú na trávniku súpera 16. júla. Odveta sa uskutoční na Slovensku 23. júla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies